17-02-2005

Impressum

Her er alle de tørre facts samt diverse nyttig viden omkring aqualex.dk.

Læs om:

  • Ejerskab - kontakt
  • Webhotel
  • Webteknik
  • Ansvar og forbehold

Ejer / indehaver:

Tage Falz Billeskov  -  Send mail
Enøvænget 43
8381 Tilst
DK


webhotel / udbyder:

Servermarket (1Gb Windows-server)


Webteknik:

aqualex.dk er en php-baseret hjemmeside, fuldstændigt bygget op fra grunden.

Alt grafik og baggrunde er hjemmelavet, og alt design og lay-out styres udelukkende af et eksternt typografikark (StyleSheet).

Er du interesseret i nogle af de scripts, som er brugt her på aqualex.dk, kan du kikke i kodebiblioteket.


Ansvar og forbehold:

Ansvarlig for aqualex.dk´s indholds rigtighed er Tage Falz Billeskov. Dette gælder dog kun hvor der ikke er angivet andre forfatter-, og skribentnavne.

Der hvor der er angivet andre forfatter-, og skribentnavne, er disse ansvarlige for indholdets rigtighed i deres indlæg.

aqualex.dk er ikke ansvarlig dets indholds rigtighed, hvis der er sket ændringer af oplysninger (f.eks. revisioner) som aqualex.dk ikke umiddelbart kan komme i besiddelse af.

aqualex.dk frasiger sig alt ansvar for dets indhold, hvis oplysningerne afstedkommer uheld, ulykker og dødsfald, og er derfor ikke erstatningspligtig.

aqualex.dk er aldrig ansvarlig for andre hjemmesiders indhold, som der linkes til i linkoversigten.

aqualex.dk påtager sig ansvaret for, at tilsendte og modtagede email-adresser ikke videregives til 3.die-part, samt at disse mailadresser beskyttes teknologisk bedst muligt.

powered by FreeFindValid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! Servermarket Poecilia Scandinavia BilleskoWs Web-uniWers FlazArt Webdesign